Ontstoppingsdienst Arnhem

Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
Lees verder
Ab
Ab
2022-06-08
Charlotte Ratering
Charlotte Ratering
2022-06-01
Cebrail Yilmaz
Cebrail Yilmaz
2022-05-18
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Lees verder
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
Lees verder
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Lees verder
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
Lees verder
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
Lees verder
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Lees verder

Riool reparatie

Ontstoppingsdienst Arnhem is gespecialiseerd in ieder soort riool reparatie. We kunnen zelfs de riolering vervangen, waarbij we de graafwerkzaamheden tot onze rekening nemen. Wij zijn van alle markten thuis, waardoor jij kan rekenen om een zeer professionele en snelle service.

Mochten deze rioolproblemen buiten de erfgrens bevinden dan is de gemeente verantwoordelijk voor het herstellen van de riolering.

Voordelen van ontstoppingsdienst Arnhem

  • 24/7 Service
  • Vakkundige monteurs
  • Mogelijkheid om contactloos te betalen
  • Goede waardering van onze klanten
  • Vaste tarieven, waardoor je niet met onverwachte kosten zit
  • Jarenlange ervaring op het gebied van ontstoppingen en riolering

Riool laten repareren?

PVC-riolering laten repareren

Zoek jij een rioleringsbedrijf die instaat is om een PVC-riolering te repareren? Dan ben jij bij ontstoppingsdienst Arnhem op het juiste adres!

Veel riolering zijn gemaakt van PE of PVC. Hierbij is het belangrijk dat het soort materiaal bestand is tegen bodemdruk of de wortels van bomen. Wij zorgen met de juiste verbindingstechnieken en buis diameters voor de juiste aanleg of reparatie.

Gresriool laten vervangen

Heb jij nog een oude woning, waar de rioleringen niet zijn vernieuwd? Dan is de kans erg groot dat je een type gresiool hebt. Dit is namelijk vaak terug te zien in woningen die voor de Tweede Wereldoorlog zijn gebouwd. Het wordt aangeraden om deze zo snel mogelijk te laten vervangen door moderne PVC- of PE-leidingen. Deze zijn namelijk meer duurzaam en beter bestendig tegen breuken. Vaak kunnen deze buizen zo een 40 tot 50 jaar mee. De gresbuizen zijn daarentegen van gebakken klei gemaakt, waardoor ze niet flexibel zijn. Dit zorgt voor breuken bij verzakkingen van het grond.