Ontstoppingsdienst Arnhem

Riolering Ontstopping Service ROS
Riolering Ontstopping Service ROS
258 Google recensies
Heleen Schoorl
Heleen Schoorl
2024-03-01
we zijn heel blij met deze service. Bij de RRS moesten we een week wachten. Deze kwam meteen de volgende dag. Heel aardige man, gaf uitleg en tips voor preventie
Jordy
Jordy
2024-02-26
Vriendelijke man en voert zijn werk met passie uit. Met enthousiasme laat hij zien dat de verstopping is verholpen. Ook geeft hij 3 maanden garantie. Geen onverwachte kosten, duidelijk een vaste prijs. Ik kom zeker bij hem terug, maar dat is hopelijk pas over een paar jaar.
giuseppe zuddas
giuseppe zuddas
2024-02-16
Extremely satisfied about their service, very honest company, they really did their best. Highly highly recommended
Dennis Wenting
Dennis Wenting
2024-02-15
Van lokaal bedrijf de gegevens van ROS door gekregen. Kon de volgende dag komen. Keurig op tijd. Buitengewoon vriendelijk. Kundig het probleem verholpen. Erg blij mee en betrouwbaar.
Arianne Nap-Houweling
Arianne Nap-Houweling
2024-01-30
Sympathieke meneer. Is twee keer geweest binnen 14 dagen. Schappelijke prijs betaald. Tweede keer viel onder garantie. Ik ben tevreden!
Dushi S.
Dushi S.
2024-01-16
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen 😁. Einde van de middag gebeld en de volgende dag in het begin van de middag waren ze er al. Kreeg goede uitleg over wat ze dachten dat het probleem was en wat ze gingen doen. En ook tijdens de werkzaamheden niet te beroerd om uitleg te geven over de werkzaamheden zelf. Verstopping was gelukkig supersnel verholpen. Vakkundig, servicegericht, niet duur en vriendelijk. Dus zoals gezegd, aanrader!!!
Bartjan Simmelink
Bartjan Simmelink
2024-01-12
Goede expertise, snelle en goede service en een zeer vriendelijk persoon! 👍🏻
Pascal van den Brink
Pascal van den Brink
2024-01-08
Waar het lokale bedrijf blijkbaar geen zin in de klus had, via Google bij R.O.S. uitgekomen. Snel telefonisch contact, afspraak al na een paar dagen en no cure no pay bij een schappelijk en duidelijk tarief! Meneer was voor de afgesproken tijd aanwezig, gelijk aan de slag en met de juisteapparatuur was de verstopping snel verholpen. Ik bel voortaan geen lokaal bedrijg, maar R.O.S.! Al hoop ik dat het even niet nodig is.... Topbedrijf.
Boesje
Boesje
2024-01-03
Na aantal bedrijven gebeld te hebben en week te moeten wachten contact gezocht met ROS. Volgende dag konden ze komen. Waren netjes op afgesproken tijd en na wat simpele pogingen met pomp de geavanceerde apparatuur er bij om de riolering weer gangbaar te maken. De verstopping was daarna snel verholpen. Wel geconstateerd dat er voor bij put van de grens met de gemeente wortels in de put zitten. Daarbij goed advies gegeven en ook gelijk iemand aanbevolen om die problemen op te lossen! Al met al een aardige vakkundige man. Die goed uitlegt wat er is mis is en wat er moet gebeuren. Tarief was ook zeker scherp te noemen en ik kan een ieder deze mensen aanbevelen.
Marleen Kerkhof
Marleen Kerkhof
2023-12-23
Van een plaatselijk ontstoppingsbedrijf dat geen tijd had, kregen wij als tip om R.O.S. te bellen. Zó blij mee! Hele aardige man, zeer professioneel en netjes. Denkt mee, legt rustig uit wat het probleem is en lost het voor je op. En dat voor een hele redelijke prijs. Mochten we ooit weer problemen hebben met de afvoer/riolering dan bellen we R.O.S. zéker weer. Aanrader!

Riool reparatie

Ontstoppingsdienst Arnhem is gespecialiseerd in ieder soort riool reparatie. We kunnen zelfs de riolering vervangen, waarbij we de graafwerkzaamheden tot onze rekening nemen. Wij zijn van alle markten thuis, waardoor jij kan rekenen om een zeer professionele en snelle service.

Mochten deze rioolproblemen buiten de erfgrens bevinden dan is de gemeente verantwoordelijk voor het herstellen van de riolering.

Voordelen van ontstoppingsdienst Arnhem

  • 24/7 Service
  • Vakkundige monteurs
  • Mogelijkheid om contactloos te betalen
  • Goede waardering van onze klanten
  • Vaste tarieven, waardoor je niet met onverwachte kosten zit
  • Jarenlange ervaring op het gebied van ontstoppingen en riolering

Riool laten repareren?

PVC-riolering laten repareren

Zoek jij een rioleringsbedrijf die instaat is om een PVC-riolering te repareren? Dan ben jij bij ontstoppingsdienst Arnhem op het juiste adres!

Veel riolering zijn gemaakt van PE of PVC. Hierbij is het belangrijk dat het soort materiaal bestand is tegen bodemdruk of de wortels van bomen. Wij zorgen met de juiste verbindingstechnieken en buis diameters voor de juiste aanleg of reparatie.

Gresriool laten vervangen

Heb jij nog een oude woning, waar de rioleringen niet zijn vernieuwd? Dan is de kans erg groot dat je een type gresiool hebt. Dit is namelijk vaak terug te zien in woningen die voor de Tweede Wereldoorlog zijn gebouwd. Het wordt aangeraden om deze zo snel mogelijk te laten vervangen door moderne PVC- of PE-leidingen. Deze zijn namelijk meer duurzaam en beter bestendig tegen breuken. Vaak kunnen deze buizen zo een 40 tot 50 jaar mee. De gresbuizen zijn daarentegen van gebakken klei gemaakt, waardoor ze niet flexibel zijn. Dit zorgt voor breuken bij verzakkingen van het grond.