Ontstoppingsdienst Arnhem

Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
Lees verder
Ab
Ab
2022-06-08
Charlotte Ratering
Charlotte Ratering
2022-06-01
Cebrail Yilmaz
Cebrail Yilmaz
2022-05-18
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Lees verder
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
Lees verder
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Lees verder
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
Lees verder
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
Lees verder
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Lees verder

Rioolvliegjes

Merk jij thuis dat er op een extreem niveau veel vliegjes bevinden? Dan kan het zijn dat je kampt met rioolvliegjes of zelfs motmuggen! Dit kan een ernstig probleem zijn, omdat deze dieren veel bacteriën met zich mee brengen. Het is lastig om dit probleem op te lossen door enkel wat middelen door de afvoer te laten drijven. Deze vliegjes leggen namelijk hun eitjes in het riool, waardoor het bestrijden niet makkelijk is.

Gelukkig kunnen wij de afvoer en riolering grondig reinigen. Ontstoppingsdienst Arnhem is namelijk gespecialiseerd in het oplossen van zulke problemen. Om rioolvliegjes compleet te voorkomen kan het handig zijn om eens in de zoveel tijd de riolering te laten reinigen door ons.

Voordelen van ontstoppingsdienst Arnhem

  • 24/7 Service
  • Vakkundige monteurs
  • Het is mogelijk om contactloos te betalen
  • Goede waardering van onze klanten
  • Vaste tarieven
  • Jarenlange ervaring

Last van rioolvliegjes?

Hoe herken je rioolvliegjes?

Veel vliegjes in huis wil nog niet zeggen dat je kampt met rioolvliegjes. Ze komen voornamelijk voor bij warm weer. Hiernaast is een foto te zien van een rioolvlieg oftewel een WC-motmug. Je herkent ze aan hun driehoekige vorm met twee lange behaarde voelsprieten boven de kop. Ze kunnen tot wel 150 eitjes per dag leggen! Het is daarom erg belangrijk om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen.